Automatisk cykelparkering

Mængden af cyklister, der ønsker sikker parkering af deres cykel stiger fra år til år og pladsen til både sikker og almindelig cykelparkering bliver et større og større problem. Også cyklerne bliver mere og mere avancerede og dermed et dyrere stykke transportmiddel, man gerne vil parkere et sikkert sted. Der er behov for nye smarte løsninger. Det kan Unipark levere; nemlig nogle af det hurtigste og sikreste anlæg, der er idriftsat i Europa.

Cykling er en grøn livsstil, derfor skal det, at opbevare cyklen, også gøres så grøn som muligt. Derfor har vores leverandør, Wöhr udviklet energivenlige løsninger, som hjælper med at holde CO2 mængden nede.

I tæt bebyggede områder er automatisk cykelparkering den optimale løsning. Det kan være ved metro- , bus- eller togstationer, hvor der er brug for hurtig responstid for ind- og udleveringen af cykler. Eller i områder med skoler, universiteter eller andre institutioner med megen skiftende behov for at stille eller hente cyklen, som til tider er koncentreret på korte perioder.

Hos Unipark hjælper vi helt fra begyndelsen med projektering til endelig aflevering. Vore kunder bliver hjulpet igennem alle faser af etableringen.

Vi tilbyder:

  • Tårn eller grube versioner
  • Centralt ind- og udleveringsområde
  • Hurtig ind- og udlevering (ca.15-30 sec responstid)
  • Ingen dyr belysning og ventilation
  • Med betaling eller chip system.

Dokumenter

Lad os mødes til en uforpligtende snak!

Når du kontakter os via denne formular, gemmer vi dine oplysninger, indtil behandlingen af din henvendelse er afsluttet hos os.
Undgå at anføre følsomme personoplysninger, da sådanne oplysninger vil blive slettet straks efter modtagelsen.
×