Parkeringsplatforme

Ideen bag parkeringsplatformene er at skabe op til 100% flere parkeringspladser ved standart p-pladser, samt rationelt at inddrage uudnyttede arealer bag søjler, i hjørner m.v. Platformene er monterede på skinner og kan derfor parkere bilerne helt tæt på hinanden. Der er tale om meget enkle løsninger, der kan monteres i f.eks. eksisterende P-kældre. Systemerne er yderst brugervenlige og har lave serviceomkostninger.

Platformløsninger sættes oftest ind hvor det skal være meget simple løsninger eller hvor der skal skabes flere pladser. Alle kan bruge platformene.

Platformene kan hjælpe med at skaffe de ekstra pladser der lige skal, hvis man hat rådighed over en bred kørevej eller er inde i et lukket område. Der skal være mulighed for at der kan parkeres på tværs eller langs.

Denne form for parkering hjælper med til at løse enkle problemer, især der, hvor der ikke er muligt, at lave gruber eller øge højden.

Referencer indenfor Parkeringsplatforme

Deloitte

Deloitte

Weidekampsgade 6, 2300 København S, Danmark

Læs mere om projektet
Vejle, My Garage

Vejle, My Garage

Wittrupvej 1, 7120 Vejle

Læs mere om projektet

Lad os mødes til en uforpligtende snak!

Når du kontakter os via denne formular, gemmer vi dine oplysninger, indtil behandlingen af din henvendelse er afsluttet hos os.
Undgå at anføre følsomme personoplysninger, da sådanne oplysninger vil blive slettet straks efter modtagelsen.
×